Hayal Sohbet

SohbetSohbet OdalarıSohbet Siteleri 23 Şubat 2020, Pazar 2 63001

HayaL Sohbet

Hayaller ile yaşanan bu dünyada hayal sohbet etmekten güzel ne olabilir ki?

Hayaller ve hayatlar diye bir kavram vardır. Hayal edilen ile yaşanan arasındaki tezatlığı çok güzel anlatır bu cümle. Hayal Sohbet ederken hayalini kurduğumuz bir çok şey ya ulaşılması imkansızdır, ya da ulaşmak için epey bir çaba gerektirir. Ama bunların hiç birisi hayal kurmaya asla engel değildir. Hayal etmek, belki de verilen en güzel nimetlerden birisidir. Çünkü olmayacağını bile bile insan kurduğu hayaller ile de mutlu olmasını bilir. Bazılarını belki tatmin etmez bu ama genel olarak hayal kurmak, insanı reel yaşamdan bir nebze olsun uzaklaştırır ve yüzünde güzel bir tebessüm oluşmasına vesile olur. Hayal chat yaparken de suratımızın gülümseme şeklini alması işte tam da bu sebepledir. Biliyorum olmayacak ya da olacak ama çok uzun zaman alacak  ama konuşmak ve hayal etmek dahi çok çok güzel dediğiniz her olay, her yaşanmasını istediğiniz şey hayalsohbet içerisinde size tebessüm ile bakar.

HayaL Sohbet

HayaL Sohbet

HayaL Sohbet Odaları

Sanal sohbet siteleri içerisinde sohbet muhabbet ederken bir çok insan hayallerinden ve hayatlarından bahseder. Aslında neyi düşlediğini ama neyi yaşadığını anlatır sohbet odaları içerisindeki diğer kullanıcılara. Kimisinin gerçekten imkansızdır ve sadece hayallerde kalacak şeylerdir. Kimisi ise çabalar ve sabreder bir de azmederde hayalde bırakmayıp gerçekleştirebilir istediklerini, hayallerini süsleyenleri.

Chat Siteleri içerisinde insanlarla paylaştığımız hayalleri  gece yatağımıza yattığımızda kurmaya başlarız. Gözler tavana dikili o pozisyona bir iç çekişle eşlik eder yapmak istediklerimiz. Sonra gözler kapanır ve hayal dünyası girer devreye. Hayal Sohbet Siteleri muhabbetlerinde anlatıldığı gibi bir bir kurarsınız. Sevdiğiniz adam ise aklınızdaki yanınızda oluşunu ve bir daha kopmayacağınızı hayal edersiniz. Kokusunu, kollarını özlediğiniz sevdiğiniz bir anda yanınızda biter. Başlarsınız onunla hayal sohbetleri etmeye. Yapmak istediğiniz ne varsa ya da illa yapmak istediğiniz diye bir şey yok. Hayaller senaryo gibidir. Siz hem yönetmen hem de başrol oyuncususunuz. Kimse müdahale etmez, kimse karışmaz, kimse sınır koymaz. Özgürce ve dilediğinizce kurun ve motor…

wWw.SohbetiBol.Net kullanıcıları gibi, sizlerde en güzel hayalleri kurup, en güzel sohbetlere bu hayalleri konu etmek isterseniz sitemize mutlaka bekleriz. Hayallerinizin gerçeğiniz olması dileklerimizle.

Saygılarımla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KaCaK dedi ki:

Emeginize saglik

KaCaK dedi ki:

Emeklerinize saglik

KOMUTLAR

Sohbet ve IRCd Komutları hakkında genel komutlara geniş kapsamlı olarak buradan ulaşabilirsiniz.

YARDIM

Sohbet ve IRCd Komutları hakkında genel komutlara geniş kapsamlı olarak buradan ulaşabilirsiniz.

MIRC İNDİR

Sohbet ve IRCd Komutları hakkında genel komutlara geniş kapsamlı olarak buradan ulaşabilirsiniz.